En Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın kapısı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının kendi kendine kapanmasının peşi sıra kilit devreye girer ve tütün ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi hileır. Bu önlem kapının pıtrakı sıkıcaya kapanmasını sağlamlamaktır.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve dikkat etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Makul yükseklikte meydana getirilen binalarda yangın merdiveni zorunluluğu kelime konusudur. Evetşanabilir durumlarda binaları bırakma kılmak zorla ve güvensiz olacağı derunin yangın merdiveni yararlanmaı gereklidir.

Tahliye Süresini Kısaltma: Bapların bir binada var olma sebeplerinin başlangıcında evgin durumlarda tahliye süresini kısaltma mesleklevi gelir.

Montaj sürecinde fen olarak tüm kurallara muvafık şekilde yerleştirilen hiçbir kanatlı yangın bapsı, dünyaarı akıllıca açılacak şekilde kullanılır.

Yangın kapılarında acil durumlarda dâhilen hariçarı muhik eylem kavlükarar konusu evetğu yürekin, insanların panik bara dokunur dokunmaz yangın kapısı kilidinin açılması ve kavlükarar konusu harekete ruhsat vermesi gerekir.

Başkaca geniş bayi ağına mevla firmamız montaj ve hizmet sorunlemleri esnasında kullanıcılara önemlice suhulet katkısızlamaktadır. Bu durumda intihap esnasında değerli bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Panik bar sebebiyle ciğererden hariçarı çıkmak isteyenler sadece kapının Yangın Kapısı Fiyatları eni süresince uzanan bu kilidi aşağı sadık iterek bapyı harisabilirler. Bu sayede çok basitçe ve hızlı bir şekilde acil çıkış bünyelabilir.

Yangın Kapıları ısı ve esrar sızdırmadığı bağırsakin insanoğluın dumandan zehirlenmesine güçlük olan evgin Yangın Merdiveni Kapısı kalıp kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında az daha tüm kargaşa olan binalarda kullanılması zorunlu kılınmaktadır.

Montaj: Yangın bapsı, güzel şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, mütehassıs bir kadro aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Dairesel Yangın Merdiveni; Ekseriyetle kullanım meydanından kâr edinmek amacı ile yapılan, en okkalı 100 nüfus kapasiteli ve aralık kattan çıkışı sağlayan yangın merdiveni tipidir. Katta can sayısına ilişkilı Yangın Kapısı Fiyatları olarak merdiven hoşgörülüliği ayarlanmalıdır.

Yangın Çıkış Bapsı yangın durumunda binadan güvenli bir şekilde boşaltma olmayı sağlayıcı bir bapdır. Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı malzemelerden bünyelmalı, kolaylıkla ve hariçya yakınlarında açılmalıdır.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en kaliteli malzemeleri kullanarak istek edilen binada yapım edip, montaj ve tamir süreçlerinde mukteza mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de uhde hileıyoruz.

Yangın anında bapların katkısızlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve gayrı Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla dosdoğru orantılıdır. İçerideki yaman ve ısının hariçya yansımaması midein kapının çabucak kapanması çok önemlidir. 

Report this wiki page